סטיטינים וקושי בזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/07/2016 | 18:09 | מאת: דוד

שלום רב, האם סטטינים יכולים לפגוע בזיקפה (ליפיטור)? קראתי בכמה מקומות שהם משפרים את הזיקפה, אבל האם נתקלת במקרים שבהם הזיקפה נפגעת? ואם תשובתך חיובית, האם החלפת סטטין יכולה לשנות את המצב? תוכל לפרט מה הסטטין המועדף? תודה רבה!

לא אמורה להיות פגיעה בזקפה, אך עודף שומנים לכשעצמו (הסיבה בעטיה נוטלים ססטינים) עשוי לגרום לפגיעה. אין סטטין מועדף - ההשפעה בדרך כלל אינדיבידואלית. יש להתייעץ עם ולהיות במעקב של רופא/ת משפחה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים