צורת פין שהשתנתה מאוד בזקפה בחודשים האחרונים (בן46

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/06/2016 | 20:34 | מאת: אנונימי

שלום, אני בן 46.בחודשים האחרונים שמתי לב שמראה הפין בעת זקפה השתנה אצלי מאוד - הוא לא סימטרי , צד אחד מאוד נפוח ביחס לצד השני שנשאר באותה פרופורציה ןלא נפוח. אין כאבים ולדעתי זו לא עקמת. הזקפה איננה חזקה ויציבה כשהייתה , הפין נראה לי (ממבט על) גם קצר יותר - יש לציין שהשפיכה לא נפגעה. רק המראה החיצוני (בצד אחד) שהתנפח מאוד בזקפה - ללא זקפה מראה הפין ללא שינוי (כלומר - צד אחד לא נפוח ביחס לצד השני). יש לציין שאני נוטל ויאגרה באופן קבוע אך תדירות יחסי המין איננה גדולה (הרבה פעמים אני נוטל ולא מקיים יחסי מין מלאים). האם זה עניין נורמלי ככל שמתבגרים ? האם זה עניין אורולוגי שצריך לבדוק אותו ? היחס בין הצדדים מאוד לא סימטרי - צד אחד נפוח בצורה משמעותית מהצד השני שלא השתנה. לא קיבלתי מכה באזור. זה משהו שקורה בחודשים האחרונים. כאילו שגם איבר המין התקצר (אולי זה גם בגלל שהזקפה לא מלאה וחזקה.) אודה לחוות דעתך, המוטרד האנונימי

מדובר בעניין אורולוגי ששווה בדיקה. לדוגמא, יש לשלול מחלת פירונה - שזו הסתיידות ברקמת הפין שעשויה לגרום לשינוי במראה שלו - כולל מה שאתה מתאר, גם ללא תופעות אחרות. לא קשור לויאגרה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים