סיאליס 5 מג תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/06/2016 | 20:01 | מאת: בדוי

שלום, התחלתי לקחת את הכדורים בהמלצת רופא ובהתאם להוראות אני בן 21 ורציתי לדעת האם תופעות לוואי כגון כאב ראש יחסית חלש די הרבה נזלת וגודש באף שמלווה בלחץ על המצח שנגגרמים מהסיאליס ישארו כל עוד אמשיך ואקח את הכדורים או שעם הזמן תופעות לוואי אלו יפחתו ויהיו סבילות? או שאולי עלי להפסיק לקחת את הכדורים שלא יחמיר?

שלום רב למה אתה לוקח סיאליס? מי הרופא שנתן לך את המרשם? האם עברת אבחון לפני שלקחת את הסיאליס כדי לדעת אם הבעיה פסיכולגית או רפואית? האם יש לך זקפות ספונטניות, באוננות או בלילה? אם כן אולי הבעיה בזקפה בגלל מתח או לחץ ואפשר לפתור את הבעיה בלי תרופות. תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם לברור ואבחון יסודיים לפני ההחלטה על הטיפול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים