בעיות בזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/06/2016 | 03:38 | מאת: מישהו

אהלן חברים. אשמח לעזרה ממש. זה לא קרה לי אף פעם והייתה לי חברה כמעט שנתיים היינו עושים את זה 3 פעמים בשבוע ולפעמים יותר והכל היה טוב ויפה. עכשיו אני ממש בבעיה אני עם בחורות ויש לי בעיה להגיע לזיקפה וגם שאני מגיע לזיקפה היא לא כמו שצריך. שאני עושה לבד עם עצמי הכל טוב ויפה וממש טוב. מה אני עושה במצב כזה? הבנתי שגם אם אני עושה לבד אז זה יכול להשפיע, אבל פשוט יש לי בעיה להגיע לזיקפה אז מה אני עושה? הכל תקין אצלי מבחינה רפואית. מה אני עושה??

שלום רב אם באוננות הכל בסדר כנקאה שאתה במתח עם בחורות חדשות או בגלל שאתה דואג או בגלל שקשה לך סקס בלי רגש או סיבה אחרת. ירידה בזקפה יכולה להיות בגלל דאגה לגבי הזקפה .הכי חשוב שתהיה רגוע ומרוכז. אתה יכול להיתיעץ עם דלת פתוחה 03-5101511-2 ללא תשלום,או בתשלום עם מרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איטם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים