חרדת ביצוע ? (18)

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/03/2016 | 17:50 | מאת: אופיר

שלום אתמול ניסיתי לשכב עם בחורה בפעם הראשונה שלי (שלה לא) ישנתי שעתיים בלילה לפני זה ובכלל לא הייתי עייף (כנראה מהאדרנלין של אני סוף סוף הולך לעשות את זה) ואז כשהגיע הרגע סוף סוף לא הצליח לעמוד לי ובנוסף אחרי כמה דקות שאפילו לא נדעתי בו כל כך גמרתי בתחתונים שהוא במצב רפוי.. יש לציין גם שאיזה יום לפני זה גם גמרתי באוננות ועמד לי והכל היה טוב ...עכשיו אני רוצה להפגש עם הבחורה שוב אבל אני מפחד שזה ייקרה עוד פעם ואני לא יודע מה לעשות .. יש לי אפשרות לקחת כדור או משו ..? אני יודע שזה לא מסיבה פיזית וזה בגלל מהלחץ של הפעם הראשונה אבל לקחתי את זה ממש קשה ואני מפחד שהניסיון הזה ידפוק לי את שאר חיי המין שלי כל החיים ..

אתה מתאר חרדת ביצוע קלאסית. אתה אפילו נוקב בשמו של ה"אשם" - האדרנלין. ההתרגשות. הלחץ. אלו מכווצים את כלי הדם, שיום קודם לכן, בעת שאוננת היו רחבים ותפקדו היטב. חרדת ביצוע בדרך כלל הולכת עם שפיכה מהירה. על מנת להימנע ממעגל כשפים, אל תדחה את הפעם הבאה. אבל בפעם זו אל תנסה בכלל לחדור, אלא לך על היכולות החזקות והמוכחות שלך. תלמד את חברה שלך. תתמקד בהנאה ובעינוג ההדדי. תפתח בטחון.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים