הפרעה בתפקוד מיני וכאבים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/02/2016 | 13:37 | מאת: אילון

שלום, אני בן 17, מתעסק בספורט באופן אינטנסיבי. בחודשים האחרונים בעת ביצוע פעילות גופנית הרגשתי כאבים באיזור שבין פי הטבעת והאשכים, ותחושה מוזרה - כאילו משהו נקרע, בעת מתיחה של המפשעה. איבר המין התכווץ מאוד בזמן ביצוע הפעילות, אך חזר למצב רגיל לאחריו. לפני כחודשיים לאחר ביצוע פעילות גופנית האיבר לא חזר למצבו הרגיל. היה לי קשה הרבה יותר להשיג זקפה והחשק המיני שלי ירד. הייתי במנוחה מאז. לאחר זמן מה פניתי לאורולוג, הוא שלח אותי לאולטרסאונד אשכים ואולטרסאונד לבדיקת קילה. שתי הבדיקות יצאו תקינות. זמן מה לאחר הבדיקות החל המצב להשתפר. לאחר שהשתפר משמעותית ניסיתי לחזור לפעילות, אך מיד לאחר שביצעתי אימוץ של שרירי פלג הגוף העליון שוב הרגשתי כאבים ואני שוב חווה בעיות בזקפה וכאבים לאחר שפיכה לכל אורך איבר המין ובעיקר באיזור שציינתי. האם יש לפנות לבדיקה נוספת? כיצד עליי לנהוג בהמשך? לחזור לפעילות או לנוח? תודה מראש

באמת שקשה לענות על שאלה מסוג זה בלי בדיקה. ייתכן ויש מתיחה של שריר ברצפת האגן, שלא ניתן לאבחן באולטרה סאונד. אם זה ממשיך ומטריד אותך תיגש לבדיקה במרפאה לבריאות מינית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים