אוננות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/10/2015 | 23:58 | מאת: שמואל

שלום כמה שאלות בעניין אוננות ומין בבקשה א. האם יש אמת וביסוס מדעי בהנחה (כמדומני לפי ההלכה וכן ברפואה הסינית) שריבוי יחסי מין ואוננות גורמים להזדקנות מוקדמת וחולשת הגוף עקב שפיכת זרע מרובה? ב. מה קורה לאדם שלא מקיים יחסי מין ולא מאונן, האם נוצר אצלו זרע כל הזמן? מה קורה לזרע אם הוא לא יוצא? האם זה מזיק לגוף? ג. מה פשר הכאבים שיש באשכים לפעמים כאשר לא מגיעים לפורקן? ד. באם אדם מאונן הרבה, נפגע יכולת התפקוד המיני שלו בטווח הארוך? אין גבול לכמות הזרע שהגוף יכול לייצר לאורך השנים? תודה רבה

שלום רב א.יחסי מין ואוננות בגיל מבוגר בריאים וגם יכולים לתרום לבריאות פיזית ונפשית ב.בן גבר שנמנע מיחסי מין ומאוננות הזרע יכול לצאת בקרי לילה (באופן ספונטני בלילה ) ג. כאב ביצים קורה לעיתים רחוקות אם הגבר בגרוי מאוד גבוה והפעילות המינית נפסקת, ואז הכל נרגע וזה לא מסוכן ד.אוננות לא פוגעת בתפקוד מיני.הגוף מייצר זרע כל הזמן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים