בעיית זקפה קצת מורכבת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/10/2015 | 20:27 | מאת: lonliko

שלום אני בן 34. לפני כחודש הפסקתי ליטול תרופות נוגדות חרדה (SSRI), לאחר שימוש ממושך (שנים). בזמן שנטלתי את התרופות, חוויתי את תופעת הלוואי של עיכוב בשפיכה. מאז שהפסקתי לקחת את התרופה, אני מתקשה מאוד להגיע לזקפה, וכמעט כל מגע מיני מסתיים בשפיכה מאיבר רפוי לחלוטין. אשמח לדעת למי עליי לפנות: לפסיכיאטר? לאורולוג? לרופא מין? לסקסולוג? למישהו אחר? תודה מראש

פנה למרפאה לבריאות מינית - במסגרתה יש צוות רפואי / רגשי. אין סיבה שעם הפסקת SSRI ייעלמו הזקפות, אלא אם כן רמת החרדה שלך עלתה... יש רשימת מרפאות ציבוריות מוסמכות - בחר אחת שיש בה צוות, כך שלפי תוצאות הבירור תוכל לקבל טיפול מאיש המקצוע המתאים. הרשימה באתר איט"ם - אגודה ישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים