קשיים בזיקבה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/09/2015 | 01:08 | מאת: יעקב

אני בן 45 נשוי 25 שנה יש לנו חיי מין מעולים ותקינים אפילו מיוחדים- לפני כ 3 שנים היה לי קצת קשיים בזיקפה [לא ירידה במשיכה המינית ולא ירידה בחשק המיני] רופא המשפחה המליץ על ויאגרה או סיאליס וכשהייתי רוצה להתעלס ולהאריך במשחקי מין הייתי לוקח 25 מג ויאגרה - לאחרונה יש שוב ירידה בזיקפה אתמול לקחתי 50 מג ויאגרה ושיחקנו משחקי שליטה אישתי התגרתה מאד וגמרה וכשאני רציתי לחדור לא הגעתי לזקפה על אף שהרשגתי מגורה מאד הלכתי לישון בבוקר קמתי הייתה לי זקיפה מעולה וחדרתי וגמרתי ונהנתי [זה כבר קרה 3 פעמים] האם יש לי בעיה פיזית שהפין חלש ועייף אחרי הפעילות ואני צריך לנוח או שזו בעיה רגשית [יש לציין שבעבר הזיקפה הייתה חזקה לכל אורך ההמשחקים כיום יש לי רק זיקפה חלשה בשעת המשחק]האם להגדיל מינון?? או הגיל עושה את שלו

לא ציינת אם קיים רקע רפואי ואם אתה נוטל תרופות. גיל אינו מחלה ואין כזה דבר - "הגיל עושה את שלו"... כדי לדעת אם זה גופני, רגשי או שילוב - יש לעבור בירור. חבל שהרופא ישר נתן לך ויאגרה בלי לעשות במקביל בירור ולשלול בעיות רפואיות שעשויות להתחיל בגילך (ואז הפרעת הזקפה הינה הסימן הראשון). לא ברור מה קורה בלי כדור, מה קורה באוננות, האם יש זקפות מצויינות גם בלי כדור או באופן ספונטני ועוד ועוד. אם אתה אוהב מין וזה מטריד אותך - גש למרפאה/מטפל מוסמך לבריאות מינית - רשימה באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני www.itam.org.il בהתאם לתוצאות הבירור תוכל לקבל טיפול רפואי / רגשי או שילוב.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים