בעיה בשימור זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/09/2015 | 10:04 | מאת: עידו

שלום ד"ר, אני בן 33, עשיתי את כל בדיקות הדם והשתן. הכל נמצא תקין כולל רמת הטוסטסטרון. נמצא מחסור קל בויטמין D וזה הכל. אני מצליח להגיע לזקפה באוננות, אך מתקשה לשמר אותה במהלך קיום יחסי מין ובעיקר בחדירה בה אני מאבד אותה לחלוטין. באוננות מסוימת אני מצליח לשמר אותה למספר דקות. מה יכולות להיות הסיבות ומה עליי לעשות? האם יתכן שזה סף גירוי שעלה? בעיה פסיכולגית? האם אתה ממליץ על תרופות בינתיים והאם יש משהו טבעי? תודה

על פי תיאורך כנראה קיים מרכיב חרדתי, בייחוד אם באוננות יש זקפה טובה (ולא משנה כרגע אם היא אינה נשמרת). זה מצביע על הפוטנציאל של הגוף שלך לייצר זקפה. איני ממליץ על תרופות בשלב זה וממש לא משהו טבעי, שם יש הרבה שרלטנות. זכור - לא כמה שטבעי בריא ולא כל מה שבריא טבעי... :) אני מציע שתפנה למרפאה סקסולוגית (רשימת מרפאות מורשות באתר איט"ם - www.itam.org.il ) - אם צריך בירור נוסף ידעו לערוך אותו והכי חשוב ידעו לתת לך טיפול אשר ממוקד בהפרעה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים