בעיות זיקפה ושפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/07/2015 | 08:46 | מאת: amry01

בבדיקת דם נמצא רמת טסטסטורון כללי 39 (מעבר לתחום הגבוה )ובדיקת shbg יצאה 75 (מעט מעל התחום הגבוה ) ו free androgen ind יצאה 52.8 % .הבדיקות בוצעו בגלל תלונתי על בעית זיקפה ושפיכה מוקדמת .אציין שכדורים כמו ויאגרה או סיאליס כמעט ולא השפיעו עלי.אבקש התיחסותכם לבדיקות ומה עלי לעשות לפתרון הבעיה(האורולוג שהייתי אצלו אמר לי שאין לי שום בעיה ואני לא מקבל את זה)

אין קשר בין תוצאות בדיקות הדם לבעיות עליהן אתה מתלונן. גש למרפאה לבריאות מינית. לא כל האורולוגים מתמחים בהפרעות התפקוד המיני. רשימת מרפאות מוסמכות תוכל למצוא באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il מעבר לכך לא אוכל להתייחס שכן אפילו את גילך איני יודע ואנו מטפלים בבני אדם ולא בתוצאות של בדיקות מעבדה...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים