שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/07/2015 | 07:41 | מאת: ג

שלום היתה לי התערבות עם חברה בנושא זיקפה, האם בחור בן 45 שמחדיר אצבעות ונוגע בחזה אישה ואין לו זיקפה ונהיית לו זיקפה רק אם עושים לו מין אוראלי האם זה קשור לגיל? אבל גם בצעירותו לא היתה לו תמיד זיקפה, גברים כשנוגעים באישה חווים זיקפה מיידית, היו לו מערכות יחסים וסקס עם בנות לא מעט, אבל גם בצעירותו היו צריכים קודם לרדת לו ורק אז יכל לתפקד. גבר מגורה מאישה תמידית לא? ולא רק באמצעות מין אוראלי לא?

כל אחד מתגרה ממה שמתאים לו וטוב לו. אין חוקים. ואם הוא מתגרה באמצעות מין אוראלי וכך טוב לו וכך היה תמיד - זה לגמרי בסדר ולא מצביע על בעיית גיל או בעיה אחרת.

13/07/2015 | 23:43 | מאת: ד

אבל הוא לא חווה זיקפה משדיים ומחדירה לוגינה, נופל לו בעת חדירה למרות שלפני זה מישש חזה, ייתכן ונטיותיו המיניות הן לא לנשים?

13/07/2015 | 23:48 | מאת: ח

אך לא עומד לו גם בעת מישוש שדיים וחדירה. זה לא אומר על היותו הומוסקסואל?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים