בעיות זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/05/2015 | 18:22 | מאת: אלמוני

רציתי לשאול למי אני אמור לפנות לבעיות בזקפה. אני יודע שזה בעיה פסיכולוגית אצלי, האם אני יכול לפנות לרופא משפחה למרשם לויאגרה או לרופא מומחה

לא נידבת מספיק פרטים, אשר עשויים לסייע במענה לשאלתך – מתי החלה הבעיה? מה קורה באוננות? מה קרה ביחסי מין בעבר? האם אתה נוטל תרופות? איך הזוגיות שלכם? עד כמה זה מפריע לאשתך? ועוד כהנה וכהנה. אני מניח שאתה יודע את כל התשובות, כי גם הגעת למסקנה שהמקור הוא פסיכולוגי, ואז הטיפול המומלץ אינו תרופה, אלא צריך להיות מכוון למקור הרגשי. מציע שתיגש לטיפול - ויפה שעה אחת קודם - כדי לא להתקבע. ניתן לקבל טיפול פסיכו-סקסואלי מתאים על מנת לשפר את התפקוד המיני בכל אחת מהמרפאות ציבוריות לבריאות מינית המופיעות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il . מבין המרפאות אני מציע לבחור כזו בה קיים צוות .

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים