בעית שמירת זקפה אצל בחור שמן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/04/2015 | 13:52 | מאת: יוני

שלום, אני בחור בעל משקל גבוה (כ150 קילו, 1.72 גובה), אין לי בעיה להגיע לזקפה אבל יש לי בעיה לשמור עליה לאורך זמן בזמן אוננות. יש לי פרטנרית חדשה מאד מאד נלהבת שלוחצת שנתחיל לקיים יחסי מין אבל הייתי רוצה לדעת אם יש תרופה או כדור או אפילו תוסף טבעי שאפשר לקחת שמאפשר להחזיק את הזקפה קצת יותר. שמעתי גם על טבעות אבל לא בטוח איך משתמשים בהן.

יש מספר תרופות שמשפרות את הזקפה - ויאגרה, לויטרה, סיאליס ותרים. מדובר בתרופות מרשם, כלומר כדאי שתיגש לרופא/ת משפחה כדי לקבל מרשם והסבר על אופן הנטילה. טבעות גומי גם יכולות להחזיק את הזקפה שלא תיפול. שמים אותם על בסיס הפין לאחר השגת הזקפה. ניתן להשאיר הטבעת עד חצי שעה. אין תוספים שמסייעים לבעיה, כך שאני ממליץ שתתעלם מכל המודעות בעיתונים שמציעות פתרונות קסם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים