שפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/04/2015 | 22:55 | מאת: אלי

פרופ' חרותי שלום, אני סובל משפיכה מהירה (בטרם חדירה). האם יעיל להשתמש במשחה או תרסיס? בכוחם לעכב שפיכה בדקות ארוכות? והאם יכולים להיות נזקים כלשהם, קצרי טווח וארוכי טווח. במידה וישנם, האם יש שמות מומלצים? תודה

שלום רב אל תשתמש בתרסיסים או במשחות, הן לא פותרות את הבעיה ורק גורמות לפגיעה בהנאה על ידי הקהאת החושים. אנחנו מטפלים בשפיכה מהירה עם תוצאות מאוד טובות דרך הדרכה ותרגול בבית- באוננות ועם בת הזוג. זה כולל למידה דרך תרגול איך להתרכז בתחושות , להכיר את השלבים השונים של הריגוש ולשלוט בהם ובעיתוי הגמירה. תפנה דרך אתר איט"ם למטפל מיני מוסמך, או להדרכה באינטרטנט www.medical-mentor.co.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים