זקפה ולעשות ביד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/04/2015 | 17:32 | מאת: ירון

רציתי את חוות דעתך, אני גבר נשוי 15 שנה האם זה נורמלי לעשות מידי פעם ביד באופן עצמאי או מול סרט טוב או סתם לכיף ? זה לא בא על חשבון הסקס עם האישה ? הסקס שלנו לא קורה לעתים קרובות מכל מיני סיבות ילדים עבודה תירוצים וכו... האם זה נורמל לעשות ביד פעם בכמה ימים ? בנוסף לעתים כאשר אני מתקרב לאישה ורוצה לעשות סקס לפעמים נכנס לי מן פחד כזה ואז לא מצליח להגיע לזקפה מלאה - זה מבאס האם החשק המיני ירד ? האם כדאי מידי פעם להתנסות בחצי כדור ויאגרה לצורך שיפור חיי המין ? מצד אחד אני אוהב זאת ומצד שני לא מקיים הרבה סקס עם האישה זה מן כדור שלג כזה לא יודע מה לעשות. אשמח לעצתך.

שלום רב אוננות היא פעילות טבעית ובריאה בכל גיל וגם כשיש זוגיות. זו דרך להנות ולפרוק מתח מיני מדי פעם לבד, בלי השקעה בזוגיות , וגם דרך טובה להתמודד עם פער בחשק. באיזו מידה זה על חשבון סקס בזוגיות-אתה צריך לבדוק עם עצמך או ביעוץ מיני יחד עם אשתך. לגבי ירידה בזקפה על רקע לחץ - אפשר לפתור זאת ביעוץ מיני זוגי גם בלי טיפול תרופתי. תפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים