בעיות זיקםפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/02/2015 | 19:28 | מאת: ליאור

היי. יש לי בעיות בתפקוד המיני בשנה האחרונה. 70% מהפעמים שאני עושה סקס או מאונן הזיקפה שלי ניחלשת עד ניחלשת מאוד אבל בסוף אני מצליח לגמור 20% מהפעמים הזיקפה יורדת לגמרה ולא מצליח לגמור 10% הכל בסדר אני בן 30 עשיתי שתי בדיקות דופלר דופלקס דינמיקס בשניהם יצא תוצאה שהכל בסדר.. לקחתי סיאליס 5 מיליגרם כמה פעמים ולא עזר בנוסף - גם בשנה האחרונה אני בקושי קם עם זיקפת בוקר....לפני שנה הייתי קם עם זקפת בוקר כמעט כל יום... אני ממש מיואש ולא יודע כבר מה לעשות אני בטוח שזה לא עיניין פסיגולוגי אחרת בזמן אוננות לא היתה אמורה ליהיות בעיה... משהו יכול לעזור לי בבקשה. תודה.

שלום לך ליאור, צר לי אך איני איש בשורות. הבעיה ממנה אתה סובל הינה חרדת ביצוע קלאסית. בעייה פסיכוגנית בזקפה. בדיקת הזופלר שעשית פעמיים היא מאוד מאוד אמינה וגם העובדה שב- 10% מהמקרים אתה מתפקד היטב מלמדת על כך שהגוף שלך יודע את העבודה, אך הראש שלך מפריע לו. זקפות הבוקר אינן רלבנטיות לאור הנתונים האחרים שמסרת. אני נתקל בהרבה בחורים צעירים שחרדת הביצוע משפיעה אפילו באוננות, שכן זה כוחו האדיר של התת מודע. אפילו באוננות אתה בודק את עצמך, במקום לאונן בשביל ההנאה עצמה. אני בטוח שאם תשאל במספיק פורומים תמצא מישהו שיסכים להמליץ לך על טיפול רפואי, כמו שכבר התחלת עם סיאליס... הטיפול צריך להיות ממוקד במקור הרגשי, בחרדה המודעת או במקור התת מודע לה ואת זה תוכל לעשות במסגרת טיפול סקסולוגי מוסמך ומעמיק. על כן אני ממליץ לך - למרות שאתה בטוח שיש מקור גופני - פנה למרפאה מוסמכת לבריאות מינית, במסגרתה תוכל לקבל טיפול המכוון למקור הרגשי ובמידת הצורך להמשיך עם בירור רפואי. גוף ונפש חד הם. רשימת מרפאות כאלו תוכל למצוא באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים