בעיית רגישות בפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/01/2015 | 07:26 | מאת: אנונימי

שלום רב, אני בם 18 ויש לי בעיה כשחברה שלי מאוננת לי או עושה לי מין אוראלי. יש לי זקפה אבל היא לא בשיאה. כשאני מאונן לעצמי הזקפה חזקה מאוד. ניסיתי ללמד אותה והיא ניסתה וזה לא עזר. וזה מעצבן כי אני לא גומר והיא נעלבת. שמתי לב שאני מאונן בצורה מוזרה עם הרבה כוח ומשיכות קצת מוזרות... שמעתי שיכול להיות שזה שינה לי את רמת הרגישות בפין, וכל דבר שהוא לא זה לא מעמיד לי עד הסוף. יש אפשרות להחזיר את רמת הרגישות? כשרק התחלתי לאונן הייתי מאונן בדרך הרגילה ובלי כוח חזק... היום התרגלתי למשהו מאוד ספציפי עם גודל היד הספציפי שלי והחוזק האישי שלי... זה נורא מתסכל, אשמח לעזרה.

נראה שאתם מתמקדים בביצועים (בעיקר שלך... חוזק הזקפה והיכולת לגמור) במקום להתמקד בהנאה. בהחלט ייתכן שהרגלת את עצמך לגירוי בעוצמה מסויימת, אך אינך מצפה מחברתך שתגרה אותך בדיוק כמו האוננות שלך. נסו שניכם לעשות צעד אחורה ולהתמקד בהנאה של שניכם. לא בזקפה, לא באורגזמה. בהנאה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים