תופעת לוואי בלתי צפויה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/01/2015 | 04:47 | מאת: מייק

אני בן 51 בריא יש לי מיגרנות מספר פעמים בחודש ומטופל בסומטרידקס 100. יש לי זיקפת בוקר כל יום. ניתקלתי בתופעה שביום יומיים אחרי שאני נוטל סומטרידקס אני מקבל עוררות מינית גופנית מוגברת! ובעיקר פיסית באזור איבר המין מעין ויאגרה ! חרמנות גופנית וכל מגע קל באזור מקפיץ את הגירוי באופן מיידי. האם לסומטרידקס יש השפעה כמו ואיגרה?תודה

סומאטרידקס היא תרופה מדור חדש לטיפול במיגרנה. היא בעלת מבנה כימי דומה לזה של סרוטונין, הפועלת באופן סלקטיבי על קבוצה מסוימת של קולטנים לסרוטונין הפועלת במח. לא ידוע על תופעת לוואי כמו שאתה מתאר, אך עצם הפעילות במח עשוייה להסביר חלק מהתופעה. תופעות הלוואי הנפוצות: עקצוץ, חום, כבדות, סחרחורת, הסמקה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים