היי מרים, שאלה בנוגע לזקפה וחרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/01/2015 | 20:46 | מאת: אייל

היי מרים, אני בן 26 נמצא בזוגיות טובה כבר חצי שנה, מתחילת הזוגיות הזו קיים אצלי קושי בהגעה לזיקפה, בת זוגתי כנראה רגילה מחברים קודמים שהזקפה מגיעה מהר ואפשר לחדור, אצלי הדבר לא כך,לפעמים הזיקפה מגיעה לאחר הרבה זמן, ורוב הפעמים רק בעזרת עצמי ואפילו לא בעזרת מין אוראלי. לאחר הרבה זמן החשק שלה כבר יורד וקרו מספר מקרים שבסוף לא קיימנו יחסים בגלל המצב הנ"ל ושנינו מתאכזבים, כמובן שזה מוביל למחשבות שאצלי משהו לא בסדר, ומבחינתה אני לא נמשך אליה. ( גם שמגיעה זיקפה היא לא חזקה מספיק לחדירה) ממה נובע הדבר? ייתכן שזה משהו בריאותי? ייתכן שזה משהו רגשי? חרדת ביצוע? ואם כן איך ניתן לטפל בדבר?... קצת מביך לגשת לטיפול.

שלום אייל טיפול מיני מוסמך הוא עם תוצאות מאוד טובות, בין אם הבעיה על רקע פיזיולוגי, בין אם זה על רקע רגשי פסיכולוגי, בין אם זה על רקע משולב. אי אפשר להמליץ על טיפול בלי אבחון - לפי זה יקבע הטיפול. למרות המבוכה תפנה עם חברתך לאבחון וטיפול מיני מוסמך דרך אתר איט"ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים