משה דיין 1 רעננה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/01/2015 | 23:05 | מאת: מ.פ.ק.

ערב טוב! בעלי, בן 67 סובל לפעמים בבעיית זקפה ולכן הוא נוטל ויאגרה 100 מג'. לא תמיד זה עוזר. בפעמים שזה כן עוזר יש לפעמים בעיה של חוסר שפיכה לחלוטין או לעיתים חלקית. חשוב אולי לציין שהוא נוטל תרופות שונות כגון אנלפריל פעמיים ביום, קרדילוק 1025 מ"ג, פרבסטטין 20 מ"ג, פרלודל 2.5 מ"ג, לרקפרס 10 מ"ג וטבעפירין 100 מ"ג. האם כדורים אלה יש להם השפעה על כל נושא הזקפה והשפיכה. מה עוד יכולה להיות הסיבה לתופעות אלה? אודה לכם על תשובתכם. מ.פ.ק.

הסיבה לבעיות של בעלך אינה התרופות, אלא המחלות בעטיין הוא נוטל אותן. לפי הרשימה כנראה יש לו לחץ דם גבוה ושומנים גבוהים בדם ושני אלו עשויים לגרום לסתימת כלי דם ובשל כך להפרעה בזרימת הדם. זקפה מחייבת זרימת דם טובה אל הפין וזו נפגעה קשות אצל בעלך. ייתכן וקיים גם מרכיב רגשי. כדאי שתגשי עם בעלך יחד למרפאה שעוסקת בבריאות מינית, על מנת לעבור בירור מתאים ולקבל טיפול בהתאם שכן שתי הבעיות שציינת ניתנות לשיפור ואם כדור אינו משפר לגמרי או תמיד יש חלופות. רשימת מרפאות ניתן למצוא באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים