חוסר חשק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/01/2015 | 11:21 | מאת: לי

אני נשוי כ10 שנים לאשה מקסימה. ולאחרונה ממש אין לי חשק מיני אפילו עם אביזרים והתגריות ורמיזות מצידה וכו אין לי חשק. גם היינו בטיול ובקושי עשינו סקס רק בשבילה. וגם לא ממש עמד לי. היא מאוד נפגעת מזה. הייתי רוצה לדעת ממה זה נובע? והאם יש טיפול?

שלום לי בעיה בחשק או ירידה בחשק יכולה לנבוע כמעט מכל תחום חיינו, כי כמעט הכל יכול להשפיע על החשק-גם גורמים רפואיים, גם גורמים מנטליים רגשיים, גם זוגיים. תפנה עם אשתך למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם לאבחון וטיפול, ויש טיפול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים