בעייה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/12/2014 | 23:24 | מאת: שלומי

בן 32 יש ירידה בזיקפה ובגמירה רצוי לציין כשנה השתמשתי בפגלקס שהתחילה הירידה בזיקפה לפני חודשיים הפסקתי ומאז יש עוד ירידה קטנה אני גם מעשן האם הפסקת עישון תשפר את המצב ???

שלום שלומי, מהנתונים שמסרת בשאלתך קשה להבין מדוע יש ירידה בזקפה ובגמירה. עישון אכן פוגע בזקפה, אך תלוי בכמות העישון ובמשך הזמן מאז התחלת. כדאי שתיבדק במרפאה לבריאות מינית (לפי רשימה באתר איט"ם - www.itam.org.il ) על מנת להבין מה המקור לסיבה. גופני ואיזה? רגשי? לפי התוצאות ניתן להתאים טיפול.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים