כאבים באשכים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/11/2014 | 19:45 | מאת: בן 24

שלום רב לפני חודש קמתי בבוקר והאשך השמאלי כאב לי מאד (הוא גם יותר למטה מאשר השני אם זה קשור.. ) כעבור 3 ימים הכאב נחלש משמעותית. אך עדיין אני סובל מכאבים באשכים ובבטן התחתונה. מאז הופעת הכאבים אני סובל מחוסר חשק מיני וזיקפה חלשה. ויש לציין שלפני הופעת הכאבים הכל עבד כמו שצריך, ושאני אמנם מעשן לפעמים אבל ממש לא הרבה ועושה הרבה ספורט והכאבים לא מורגשים בעת הספורט. אני רק בן 24 וזה מאד מלחיץ אותי וגם פוגע לי בביטחון ובקטע הפסיכולוגי. אשמח לעזרה. תודה

כרגע אני. האשכים אינם באותו גובה אצל כולם. כדאי שתיבדק כדי לשלול בעיה כלשהי. ברוב המקרים כאבים כאלו נובעים בגלל נושאים בנאליים, אך אם זה מתמשך ונשנה יש להבדק.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים