בעיות חרדה ופרפקציוניזם

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/10/2014 | 11:44 | מאת: מוטרד ודי מיואש

היי, אני בן 43 וסובל שנים רבות מחרדות. טופלתי תרופתית וכרגע אני מאוזן אך עדיין נמצא במצב מאני.נוטל גם כדורים להורדת ל"ד וכולסטרול. נמצא גם בפסיכותרפיה. שנים רבות ניסיתי ויאגרה/סיאליס יומי ובהתחלה זה עזר והיום כמעט שלא. אובחנתי כפרפקציוניסט ולא בטוח שבאמת יש לי חרדת ביצוע אבל אני סובל מזה מגיל 20 - קשה לי מאוד במיטה עד כדי פניקה והתכנסות בעצמי ופגיעה מילולית בבת זוג. מיוצר לציין שסה מכה אנושה לזוגיות שלי - כבר הפסדתי הרבה בחיים - והעניין לא משתפר. יש לציין שברגע שאני משתחרר (עם או בלי כדורים,זה לוקח הרבה זמן) - המין הוא טוב , אפילו טוב מאוד. שמתי לה שבשנה האחרונה גם כשיש זקפה - היא חלשה - גם עם סיאליס יומית/ויאגרה. הסקסולוג הציע ליטול גם חיזוק ויאגרה 50 מג לפני יחסים על אף שאני לוקח סיאליס 5 מג יומי. לצערי גם זה כמעט לא עוזר. הוצעה לי היפנוזה ע"י סקסולוג, האם יש נסיון חיובי מזה? השלב הבא כנראה יהיה לשקול זריקות או משאבת ואקום ואני לא רוצה לחשוב בכלל על ניתוח תותב. אני די עצוב ומיואש , במקביל לזה שסבלתי מדכאון לכמה שנים וטופלתי לא טוב - מה שעורר את המאניה. כרגע המצב יציב אני מרגיש כאילו כל חיי תלויים בהורדת חרדת הביצוע - אם היא תרד - אהיה שמח יותר , משוחרר יותר , נחמד יותר , לחוץ פחות. אני יודע שאני תולה בזקפה משהו לא מציאותי אבל בגלל זה אני מטופל. האם היפנוזה יכולה לעזור לפני שממשיכים לזריקות או משאבה ? אני מעוניין להוריד את הבעיה מהר ככל האפשר - 25 שנה של סבל זה די והותר. בברכה, המוטרד

נראה שאתה מאוד מטופל - סקסולוג, פסיכותרפיה, תרופות. הניסיון עם היפנוזה מועט בהקשר זה, ולי עצמי אין ניסיון. קולגות שלי מדווחים על סיוע בהקשר זה. אם זה לא יועיל - לא יזיק...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים