ויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/10/2014 | 08:27 | מאת: אייל

ברצוני לשאול שאלה שמטרידה אותי אני משתמש בויאגרה באופן קבוע פעמיים בשבוע כדי לעזור לשמור זקפה. חשוב להגיד שהאיבר יכול לעמוד בכוחות עצמו אך שמירת הזקפה היא הבעייה ולכן השימוש בכדורים. האם אני מתחיל להתרגל לזה? ובעוד כמה שנים ללא ויאגרה האיבר יתקשה לעמוד בכוחות עצמו כלומר הויאגרה פוגעת בתפקודו העצמי של האיבר לאחר תקופה מסויימת?

הויאגרה אינה פוגעת בתפקודו של האיבר גם לאחר שימוש ממושך. עם זאת ייתכן פיתוח תלות. אם הזקפה חזקה דייה, אך אינה נשמרת - יש לברר מהי הסיבה ויש פתרונות יעילים אחרים לבעייה זו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים