זקפה חלשה וקצרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/10/2014 | 21:32 | מאת: אורן

שלום, אני גבר בן 35, בריא ונמצא במערכת יחסים כבר מספר שנים. אני מצליח לקיים יחסי מין אך אני בקושי וזה פוגם לי ולבת זוגתי בהנאה. אני מרגיש שהזקפה שלי חלשה. לעיתים אני לא מצליח להגיע לזקפה מלאה אלא תוך כדי חדירה. גם שאני מגיע לזקפה היא אינה מחזיקה יותר מדקה. חשוב להגיד שזה תמיד היה המצב אצלי גם באוננות. אני יכול לאונן, ולהגיע לזקפה מלאה אך היא תיפול תוך שניות מרגע שאפסיק לגעת. זה קורה באוננות וזה קורה גם עם בת זוגתי. רציתי לשאול - האם זה מעיד על בעיה פיסית? אם כן איזו? ולא פחות חשוב - האם שווה לברר או שבכל מקרה הפתרונות הם כדורי ויאגרה וכד'? תודה...

ייתכן ומקור הבעיה שלך הינו דלף ורידי, בייחוד אם הבעיה קיימת מאז ומתמיד וגם באוננות. לשם כך כדאי שתעבור אבחון ובירור במרפאה שעוסקת בבריאות מינית (רשימה באתר www.itam.org.il ). אם זו אכן הסיבה יש מגוון פתרונות. אם הסיבה אחרת, כגון, מקור חרדתי - גם ניתן לטפל. תוצאות הבירור יכוונו לסוג הטיפול ולפרוגנוזה עליה שאלת.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים