בעית זיקפה וקושי רב להגיע לשפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/10/2014 | 23:03 | מאת: נמליה

בעלי בן 71 מעוניין לקיים יחסים, לוקח ויאגרה או סיאליס, ופעם בחודש זריקה (הורמונים). הזיקפה חלשה אינה מחזיקה מעמד ובד"כ לא מגיע לשפיכה. האם יש מה לעשות מעבר למתן התרופות הללו ? בתודה נמליה

כדאי שיעבור בירור במסגרת מרפאה המתמחה בבריאות מינית, שכן לא ברור מה מצבו ההורמונלי, האם קיימים גורמי סיכון נוספים (כגון, מחלות רקע, תרופות כלשהן), מצב רגשי, טיב הקשר הזוגי וכן הלאה - לכל אלו השלכות על התפקוד המיני. בהחלט ניתן לשפר את איכות חיי המין. לא הכל זה תרופות... רשימת מרפאות מוסמכות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים