בעיות בתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/10/2014 | 18:01 | מאת: אבי

אני בן 22 וונמצא בזוגיות כמה שנים. עם החברה יש לי בעיה של שפיכה מוקדמת אבל כאשר ניסיתי לקיים יחסים עם בחורות אחרות הגעתי למצב שהאיבר לא עומד כלל למרות שישנה הרגשת חרמנות עזה אינני מצליח להעמיד. יש לציין גם כי זקפת בוקר היא דבר שלא קורה לי הרבה בשנה האחרונה וגם החשק המיני ירד מתמיד. אין בעית זקפה כאשר אני מאונן. תודה רבה מראש אשמח לעזרה דחופה אני אובד עצות.

שלום רב תפנה עם החברה שלך למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט"ם, במרפאה ציבורית יעלה לך כ-150 שח לפגישה.הטיפול בשפיכה מהירה מאוד מוצלח עם תוצאות מאוד טובות. כמו כן יש אתר הדרכה www.medical-mentor.co.il בקשר ליתר השאלה עניתי לך למעלה בתשובה לאלי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים