לא מרגיש בשפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/09/2014 | 16:18 | מאת: יוסי

אני בן 55 נשוי כשאני מקיים יחסים עם אשתי לאחר מזממוז וכדומה אני עולה עליה ולוקח לי הרבה זמן עד לשפיכה למרות שאני נכנס ויוצא, דהיינו דופק אותה חזק לפעמים אני מרגיש שאני לא יכול יותר נשכב עליה ולפתע אני רואה שהכל רטוב הבנתי שגמרתי

שלום רב נראה שהתופעות שאתה מדבר עליהן נובעות ממתח, לחץ חוסר ריכוז. חשוב לקיים יחסי מין ברוגע ורכוז בחוויה. אתה יכול להתיעץ עם מרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם

האם תמיד זה היה כך? אתה יכול ללמוד לשלוט על השפיכה ולהיות מודע לה בטיפול מיני מוסמך דרך אתר איט"ם או באתר www.medical-mentor.co.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים