זיקפה חלשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/08/2014 | 07:23 | מאת: יוסי

אני בן 45 מעשן קל לאורך השנים, אב ל-3 ילדים. בשנים האחרונות נמצא במשבר נישואין שעה שאשתי מבקשת להיפרד, ונוהגת לומר לי שאיננה נמשכת אלי ומשפטים כאלו. אני לא רוצה להיפרד למען הילדים אך הדבר משפיע עלי ככל הנראה. לאחרונה בעת קיום יחסי מין עם אשתי, הזיקפה שלי חלשה. למרות זאת בבוקר יש לי זיקפת בוקר חזקה. אני מבקש לדעת האם יתכן שיש לי בעיה רפואית או שרוב הסיכויים שהדבר נובע מדיכאון וההשפלות שאני זוכה מצד זוגתי? עוד אשמח לדעת שאם מדובר בבעיה רפואית, האם יש פתרונות להבריא והאן ויאגרה יכולה לעזור והאן ניתן לקחת אותה כל החיים ללא נזק? תודה מראש. יוסי

שלום רב בודאי שהמצב שאתה מתאר יכול לגרום לזקפה חלשה בזמן יחסי מין. מאוד קשה לתפקד מינית כשהמשך הזוגיות לא ברור וכשאשתך אומרת שלא רוצה אותך. אם יש זקפה טובה בבוקר ובאוננות, יש להניח שהבעיה פסיכולוגית.האם פניתם לטיפול זוגי?תוכל לעבור אבחון מקיף רפואי פסיכולוגי במרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים