תחושה חלקית באיבר המין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/07/2014 | 22:02 | מאת: טל

אני בן 37 ואני פעיל מינית עם בת זוג קבועה.כבר תקופה ארוכה שאני שם לב שכל פעם שזוגתי מעניקה לי מין אוראלי-אני בקושי מרגיש שם משהו,כאילו שאין לי תחושה במקום.בחדירה הכל בסדר ואני מרגיש הכל ומגיע לפורקן בקלות.אך במין אוראלי כאילו שאני לא מרגיש באיזור שום דבר.לפני מספר שנים הייתי עם מישהי באקט מיני אגרסיבי ולאחר מכן שמתי לב שאיבר המין שלי היה נפוח,וזה ירד לאחר כמה שעות.האם ייתכן שנקרעו לי כתוצאה מכך כמה עצבים באיזור ולכן הנאתי המינית כיום נפגמת ? האם יש משהו שניתן לעשות ? ואל תענו לי בבקשה לגשת לרופא-כי אני לא אגש מאחר והעניין מאד מביך אותי

אם היתה פגיעה גופנית, כגון, פגיעה עצבית בה אתה חושד - הביטוי היה כל הזמן - באוראלי, בחדירה, באוננות ובמקלחת. עצם זה שאצלך הבעיה מצבית - כלומר רק במצב מסויים (מין אוראלי) מכוונת לכך שלא מדובר במקור גופני, אלא אחר. בשלב זה התמקד בגירויים שכן עושים לך את זה, שכן יש תחושה מענגת והמנע מאחרים. בהמשך נסה בהדרגה לחזור לאוראלי ואם הבעיה ממשיכה - פנה לטיפול מיני במרפאה בה גם ניתן לערוך בירור משולב - רגשי ורפואי. רשימת מרפאות באתר איט"ם - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים