בעית זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/04/2014 | 21:03 | מאת: אור

הנני בריא מאוד ובעברי לא נתקלתי בבעיות תפקוד. זה כבר שלושה חודשים שאני מנסה לשכב עם אשתי, והאיבר מין שלי לא מגיע לזיקפה מלי בשביל חדירה, ואפילו מגיע לשפיכה מבלי שיגיע לזיקפה מלאה. אינני נוטל תרופות,ויש לציין שיש פעמים שהבעיה אינה מופיעה.

שלום רב אם לפעמים יש לך זקפה טובה בבוקר, באוננות, בזמן התעלסות-יכול להיות שהבעיה בזקפה על רקע מתח ולחץ. יש אפשרות מבחינה פיזיולוגית להגיע לשפיכה בלי זקפה. כדאי שתפנה עם אשתך למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם לאבחון וטיפול.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים