איבר מין קטן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/03/2014 | 23:21 | מאת: א'

שלום אני סובל מאיבר מין קטן הוא נורא קטן וזה ממש מפריע לי. לפני כמה ימים חברה שלי שאלה אותי האם הוא גדול ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי הוא בקושי 11 סנטימטר ואני לא יודע אם לפנות להורים וללכת לאורולוג או שאין טעם...זה נורא מביך אותי כול העניין הזה אני כאילו עם גוף יחסית גדול ואיבר מין קטן זה מאןד בולט אשמח ליעוץ אני נער בן 16 יש מה לעשות בנושא?

הגודל שאתה מתאר אינו קטן, על אחת כמה וכמה שאתה ממש צעיר. ההתפתחות המינית (וכן צמיחת האיבר) ממשיכה עד גיל 21 פלוס. הגודל הממוצע הינו 12-14 ס"מ בזקפה במדידה משולי הבטן.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים