בחילות, נפיחות וכאבים בבטן, הליקובקטור פילורי?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/10/2016 | 01:24 | מאת: רוית

שלום רב . בחודש האחרון אני סובלת מבחילות,כאבי בטן מדי פעם ובטן נפוחה ונוקשה, בעיקר אחרי ארוחה. חשוב לי לציין שאינני שותה משקאות מוגזים , אוכלת אוכל אורגני בעיקר , צורכת חלב שקדים וכמעט ולא אוכלת גלוטן. לפני כשלושה חודשים סיימתי טיפול אנטיביוטי בהליקובקטר פילורי שהתגלה אצלי, ולא עשיתי בדיקה חוזרת לראות אם הוא עוד נמצא. האם לדעתך יש צורך לבצע בדיקה להליקובקטר? או אולי לנסות משהו אחר שיכול לפתור את הבעיה לפני שאני ניגשת לבדיקה? אני שואלת ולא הולכת ישר לרופא מהסיבה שאני נמצאת בארצות הברית לחצי שנה הקרובה, ונורא קשה פה לגשת לרופא או לבדיקה. לכן אני אשמח להכוונה ספציפית מה עלי לבדוק . תודה רבה!

שלום בא מאד בחשבון שעקב הטיפול האנטיביוטי התגברה מאד אוכלוסיית הקנדידה ועוד חיידקים אנאירובים והם המקור לתהליך התסיסה שקורה לך בבטן ולתמונה הקלינית תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת