שלוש שאלות על קוליביוגן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/05/2016 | 16:38 | מאת: שאול

ראיתי שאתה ממליץ הרבה על התכשיר הזה לשיקום המעי. שאלותי: 1) מה הוא מכיל? 2) האם זה באמת תכשיר פרוביוטי? אם כך, מדוע לא לקחת תכשיר המכיל תערובת של כמה חיידקים פרוביוטיים ? 3)יש מחקרים קליניים שהוכיחו כי הקוליביוגן מרפא את רירית המעיים? אפשר לקבל קישורים?

שלום יש המון חומר כאן בפורום על הקוליביוגן. אין מחקרים קליניים בהקפים גדולים אך בוצעו לא מעט מחקרים קטנים ובינוניים. לי יש נסיון קליני של מעל 25 שנה עם התכשיר ולמורה שלי שי נסיון קודם של מעל 30 שנה. התכשיר נמכר בכל בתי המרקחת בגרמניה ללא מרשם וניתן להשיגו בארץ בכמה בתי מרקחת עם מרשם. התכשיר אינו מכיל חיידקים אלא מוצרים שנוצרו עיי חידקים כפי שדווח לטחרונה רוב התכשירים הפרוביוטיים אפילו החדשים ביותר נהרסים באוירה החומצית בקיבה מה שלא קורה עם הקוליביוגן דר דיין

10/05/2016 | 13:28 | מאת: קוליביוגן

יש מעט מחקרים, רובם של יצרנית קוליביוגן מגרמניה. ממש לא מרשים. לעומת זאת יש מאות מחקרים על תרומתה של הפרוביוטיקה למערכת העיכול ולבריאות בכלל. קוליביוגן http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=colibiogen פרוביוטיקה http://www.webmd.com/digestive-disorders/features/what-are-probiotics http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/09/24/one-of-the-most-important-steps-you-can-take-to-improve-your-health.aspx

10/05/2016 | 15:32 | מאת: קוליביוגן

ב 30 השנים האחרונות התפרסמו בסה"כ 8 מחקרים על קוליביוגן שכולם נערכו ע"י היצרנית בגרמניה. אין בהם אפילו מחקר אחד עם תוצאות מרשימות לשיקום מערכת העיכול. לעומת זאת התפרסמו מאות מחקרים על השימוש בפרוביוטיקה ותרומתה לבריאות מערכת העיכול כמו גם למערכות אחרות בגופנו. עוד מידע באתר הרפואי PUBMED.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת