לחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/11/2015 | 09:13 | מאת: סימה

שלוםד"ר אני בת 35 ובבדיקות לחץ דם שביצעתי לאחרונה התוצאה היתה: 95/57 האם זה נחשב כלחץ דם נמוך ואם כן מה זה אומר? גם הבן שלי בן ה-11 סובל מידי פעם מסחרחורות וחולשה ובבדיקת רופא ילדים הסתבר שזה נובע מלחץ דם נמוך והומלץ לו לאכול אוכל מלוח כשהוא חש ברע כדי להעלות את לחץ הדם. תודה מראש

שלום לתץ דם כמו שציינת הוא נמוך אך לא נראה לי בעייתי. אם יש תלונות כמו סחררחורת או עלפון יש לנקוט צעדים להעלאת לחץ הדם דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת