פרוביוטיקה וספורט

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/04/2015 | 10:57 | מאת: דור

שלום אני בן 24 אצן מקצועי, לאחרונה שמעתי על מחקר שמדבר על נטילת פרוביוטיקה לשיפור הכושר הגופני וכמו כן לקיצור משך מחלות בחצי הזמן. מה דעתך בנושא? תודה, דור

שלום לא מכיר העבודה אך כל הנאמר מאד הגיוני דר דיין

29/04/2015 | 20:47 | מאת: אייל

אך מהידע שיש לי לפרוביוטיקה יש עוד הרבה שימושים מלבד הנאמר. בין השאר היא אמורה לסייע בחיזוק מערכת החיסון, לשמור על בריאות העור ועוד ועוד. קיצור מחלות בחצי זמן נשמע כמו הבטחה שקשה לעמוד בה, אבל האמת שהחורף לקחתי ביו 25 בשביל לטפל במשהו אחר וטפו טפו לא החסרתי יום עבודה אחד במשרד.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת