האם עירוי ויטמינים ומינרלים לא מסוכן?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/04/2015 | 18:38 | מאת: אבי

עכשיו פורסם כי עודף בויטמינים ומינרלים מסויימים עלול לגרום לכמה סוגי סרטן ומחלות לב. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4649455,00.html אני מניח שבעירוי נותנים מינון גבוה של התוספים הנ"ל.

שלום הנחת היסוד שלך מאד לא נכונה. בעירויים ניתנים ויטמינים ומינרלים במינון מאד נמוך אך יש מאה אחוז ספיגה שכן זה ניתן ישירות לזרם הדם. העירוי הוא פתרון אידאלי לקבוצות שלמות באוכלוסיה שלהם או בעיות תזונה או הפרעת ספיגה - וקבוצות אלו מהוות חלק ניכר מהאוכלוסיה. אין כל מצב להגיע עם האינפוזיות לעודף. והאמן לי ידידי היקר יש הרבה יותר צרות בריאות עקב חוסר של ויטמינים בהשוואה לעודף שהוא די נדיר. דר דיין

22/04/2015 | 19:46 | מאת: עוד שאלה

וכמה עולים עירויים כאלו אצלך?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת