שיווי משקל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/03/2015 | 11:43 | מאת: ניצה

שלום. בימים האחרונים כשאני הולכת על הליכון בביתי, אפילו במהירות נמוכה, אני נתקפת בחוסר שיווי משקל- כמו הליכה על אוניה מתנדנדת על הגלים . אני מפסיקה וזה מפסיק ואני מבצעת פעילות גופנית נמרצת ללא ההליכון. מה הסיבה? היתכן שיש בעיה באוזן באיבר שיווי המשקל או סיבה אחרת? אני בת 51. אני הולכת על הליכון שנים רבות ולא נתקלתי בבעיה זו. לתשובתכם אודה.

שלום קרוב לוודאי מדובר בפגיעה באוזן פנימית. לא להזניח ואם התמונה מחמירה או אין שיפור תוך מס ימים פני לבירור דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת