קנדידה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/11/2014 | 20:52 | מאת: נירית

שלום רב, אני נמצאת בטיפולי ivf וסובלת מפטריה עקשנית בנרתיק ( כבר 5 חודשים) , ניסיתי את כל הטפולים הקונבנציולאלים האפשריים אך ללא הועיל . בצער רב התחלתי דיאטת קנדידה (בעזרתו של דר גוגל) . האם אוכל להפטר מהפטריה ללא תוספים ? הבנתי ש מומלץ קלוקס וזרעי אניס , אך לנשים בהיריון או אחרי החזרת עוברים זה לא מומלץ . האם יש משהו שתוכל להמליץ עליו ? אני כבר משתגעת מהגירודים... תודה מראש

26/11/2014 | 21:01 | מאת: נירית

שכחתי לציין כי אני בת 39 ובבדיקת דם eos% היתה 8.9

שלום רב דיאטה לקנדידה לא תשמיד את הקנדידה אלה רק יכולה להפחית הכמות.הדיאטה היא קשה בגבולות הבלתי אפשרית וברוב המקרים אם מבצעים אותה נשברים בסוף ואוכלים כפול. מומלצת דיאטה קלה בתוספת או טיפול באוזון לנרתיק או טיפולי חום. שני טיפולים אלו אינם אסורים בזמן נסיון כניסה להריון ובחלק מהמקרים ישנם גניקולוגים המשתמשים בטיפולי החימום כאמצעי לשיפור הפוריות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת