טיפות עיניים לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/11/2015 | 00:01 | מאת: מאיר כהן

עברתי לפני כחודש ניתוח קטרקט בבית חולים נהריה ונרשמו לי טיפות PRED FORTE. בבית המרקחת ניפקו לי טיפות STERODEX (של דוקטור פישר). האם הטיפות שניפקו לי בבית המרקחת תואמת את הטיפות שנרשמו לי? בתודה מראש מאיר כהן

27/11/2015 | 22:43 | מאת: מתמצא

שלום מאיר כהן, טיפות פרד פורטה מכילות סטרואיד מסוג אחד (פרדניזולון) ואילו טיפות סטרודקס מכילות סטרואיד מסוג אחר פוטנטיים יותר (סטרודקס). התכשירים דומים אבל לא זהים וכללית, רק הרופא שלך רשאי לאשר החלפה ביניהם.