טינטון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/10/2015 | 08:38 | מאת: תיתי

סובלת מטינטון דו צדדי עקב חשיפה לרעש,לא יכולה לישון(בקושי ישנה שעתיים)סובלת מתסמונת עין היבשה.לא יכולה לקחת כדורי שינה או נוגדי חרדה כמקובל כטיפול בטינטון עקב היובש החמור בעיניים. האם יש תרופה כלשהי המשרה שינה שלא תחמיר היובש . נ.ב.-לקחתי בעבר גם תרופות על בסיס צמחי וגם הם ייבשו את העיניים.תודה.

09/10/2015 | 11:17 | מאת: מתמצא

שלום תיתי, לעין יבשה יש סיבות שונות וטיפולים שונים. מרבית הטיפולים מקומיים וכוללים טיפות של דמעות מלאכותיות כאלו או אחרות או מעין תוספי לחות המבוססים על חומצה היאלורונית. יש גם אפשרויות נוספות בתלות בבעייה הבסיסית. כדאי להתייעץ עם רופא/ת העיניים. יתכן שניתן, במהלך הטיפול בטנטון, להגביר את הטיפול בעין היבשה.