תחילת שימוש בגוטרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

26/08/2015 | 10:20 | מאת: חגית

יש לי לחץ דם נמוך בד"כ 70/40 אני חווה עייפות קשה לעיתים ותחושת קור והיפותרמיה. בד"כ כשכבר יש לי עייפות קשה הלחץ דם עולה ל 100/60. הרופא נתן לי גוטרון ואמר לקחת כשהלחץ דם נמוך עדיף פחות מ 90. כרגע יש לי עייפות מטורפת והלחץ דם בסיבות 100/60. האם מותר ומומלץ לקחת?

29/08/2015 | 22:27 | מאת: מתמצא

שלום חגית, לא מעשי לתת עצות רפואיות קונקרטיות למישהו שאינך מכיר כלל. שאלות פרטניות מסוג זה יש לסגור מול הרופא/ים שלך שעליהם להדריך אותך, במדוייק, כיצד לנהוג. באופן כללי, סביר שלא יקרה דבר רע אם מישהו לוקח את הגוטרון, בנתונים שתיארת, בהנחה שיש קשר בין ההרגשה הרעה לערכי לחץ הדם. בתקווה שאת מרגישה כבר יותר טוב