נשירת שיער

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

18/07/2015 | 19:00 | מאת: סילבי

שלום רב! לאחרונה אני סובלת מנשירת שיער מוגברת כנראה עקב שימוש בתרופה פרולול ץ השימוש בתרופה הוא להפחתת רעד בראש עקב רעד ראשוני. לקחתי 40 מ"ג תקופה של שלושה חדשים , הרופא העלה לי ל-80 בדרלין סלאו עקב חוסר יעילות ממשי בשימוש בתרופה לטיפול הבעיה ובעקבות בקשתי חזרנו ל-40 מ"ג. הבעיה היא שזה גורם לי לנשירה מוגברת. יש פתרון לכך ? האם יש תרופה אחרת מקבילה שאין לה תופעה כזו בעקבות הנטילה?

23/07/2015 | 01:05 | מאת: מתמצא

שלום סילבי, נשירת שיער איננה מתופעות הלוואי השכיחות של פרולול = דרלין וכדאי לשקול גם חיפוש הסברים אחרים לכך