רמת לומינל בדם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/07/2015 | 10:48 | מאת: אורית

שלום, לפני כשבוע ביתי בת ה 4 חודשים החלה לקבל לומינל כטיפול מונע לפירכוסים. השאלה שלי היא האם כל מנה בעצם מעלה את הרמה בדם לנדרש ובמהלך הזמן עד המנה הבאה הרמה הולכת ויורדת עד לאפס או שכל מנה בעצם עוזרת לשמר את הרמה הרצויה? שכן הבוקר היא פלטה כ 20 דקות לאחר מתן התרופה, אז השאלה אם יש בגופה רמת לומינל והיא נמוכה יחסית או שאין כלום?

23/07/2015 | 00:55 | מאת: מתמצא

שלום אורית, לומינל לוקחים עד פעמיים או שלוש ביום על מנת לשמור על השפעתו. לגבי פעוטה בת 4 חודשים נכון להתייעץ עם נוירולוג/ית ילדים או רופא/ת ילדים