גמילה מאלפלריד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/07/2015 | 23:11 | מאת: מאיה לוי

שלום רב, אני בת 26 ובמשך חודש שלם נטלתי את התרופה אלפלריד במינון של 0.25 מג ליום. החלטתי שאני רוצה להפסיק ליטול את התרופה והבנתי שיש להגמל ממנה בהורדת מינון. במשך שבועיים ירדתי למינון של 0.065 (רבע כדור) אני סובלת מבחילות וחוסר שקט. מה עליי לעשות ? להפסיק לקחת את הכדור ותופעות הלוואי יפסיקו מעצמן ?

16/07/2015 | 02:32 | מאת: מתמצא

שלום מאי לוי, הפסקת טיפול מסוג זה דורשת הדרכה וליווי. לכל אחד קצב משלו, התלוי גם במשך הטיפול, במינון, בסיבת הטיפול ובנתוני הרקע של המטופל. הפסקה מיידית כעת של הטיפול צפויה להחמיר את התלונות