שיכחת גלולה ופוסטינור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

21/05/2015 | 10:49 | מאת: אנה

שלום! אני נוטלת גלולות מרסילון כבר המון שנים ויצא שהייתי שוכחת גלולה - אז הייתי לוקחת גלולה הבאה כרגיל ו 7 ימים עם קונדום - אף פעם לא היו בעיות עם זה. ביום שני הזה שכחתי לקחת גלולה(הייתי אמורה ליטול בערב),נזכרתי רק ביום שלישי בערב--אז לקחתי את זאת של הערב(זאת של יום שני נשארה בחפיסה). אתמול(יום רביעי) לקחתי גלולה בערב כרגיל אבל קיימתי יחסים ללא קונדום(בד"כ אני עם קונדום במקרה כזה של פספוס). יש לציין שאני בערך באמצע החפיסה. האם כדאי לקחת עכשיו פוסטינור? אני מאוד לא רוצה הריון ואני יודעת שהסיכוי לא גבוה זה בלשון המעטה אבל גם קצת חוששת מתופעות לוואי של הפוסטינור ולא רוצה שהמחזוריות של הגלולות והווסט עצמה השתבשו... תוה מראש

06/06/2015 | 02:08 | מאת: מתמצא

שלום אנה, מקווה שהכל בסדר. כדאי אולי להנהיג תזכורת קבועה לקחת את הגולה, לדוגמא, בסלולארי כדי להימנע מהמבוכה החוזרת