מינוציקלין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/05/2015 | 17:55 | מאת: דנה

שלום רב, עקב פצעונים קטנים שהופיעו לי באזור הגב והחזה, קיבלתי מרשם לכדורים בשם מינוציקלין למשך 30 יום, קראתי עליהם וראיתי שתופעות הלוואי לא פשוטות.. אשמח לשמוע חוות דעת על הכדורים, מה אתם אומרים? תודה!

20/05/2015 | 22:20 | מאת: מתמצא

שלום דנה, טיפול באקנה, מקומי או סיסטמי (כדורים), אפשרי במספר אופנים. בין הטיפולים האפשריים גלולות למניעת הריון מסוגים שונים, מינוציקלין או רואקוטן (קורטאן). יש יתרונות וחסרונות לכל טיפול ויש להתאים אותו למטופל/ת. מינוציקלין הוא טיפול ותיק יעיל ומוכר שעלולות להיות לו תופעות לוואי שונות עליהן כבר קראת. האם הוא הטיפול המתאים ביותר עבורך יכול לדעת רק מי שמעריך את מצבך והרקע הרפואי שלך.