שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

22/01/2015 | 10:49 | מאת: עומרי

שלום, ענית לי לגביי השאלה שלי על ארקוקסיה 90 או נקסין 500, יש לי שתי שאלות נוספות: האם כדאי בנוסף לקחת בתקופה של הNSAID אומפרדקס כדי להגן על הקיבה? כי כשקניתי את הנקסין הרוקח הציע לי לקחת יחד עם זה אומפרדקס. בנוסף, לאחרונה התחלתי ליטול כורכום פעמיים ביום, כל טבליה 1 גרם של כורכום, כלומר נוטל 2 גרם ביום כורכום. האם יהיה מותר לקחת גם כורכום, גם נקסין וגם אומפרדקס? תודה.

22/01/2015 | 14:19 | מאת: עומרי

הבנתי שארקוקסיה מעכבת COX2, האם גם נקסין מעכבת את האנזים COX2?